Forsikring / håndværkstaksator

Hos Combi Byg mestrer vi de lange samarbejdsrelationer, og har såvel service/rammeaftaler som en forsikring/håndværkstaksatorafdeling.

Serviceopgaver med fokus på samarbejde

 

Hos Combi Byg har vi en række rammeaftaler med offentlige instanser. Herudover står vi på flere kommuners dynamiske indkøbssystem og leverandørlister. Det indebærer en række faste serviceopgaver, hvor vi udfører ad hoc-opgaver for boligforeninger, kommuner og private andelsforeninger ved tilkald.

Det er en arbejdsform, der i høj grad kræver samarbejde og en løsningsorienteret tilgang til både opgaver og udfordringer. Vi har derfor stort fokus på at skabe de rette betingelser for et langt og givtigt samarbejde for alle parter.

Alle medarbejdere i vores Forsikringsafdeling er meget bevidste om, at de ofte indgår i et tæt samarbejde med ordregivers egne ansatte. Vi tager derfor ansvar for, at også de oplever samarbejdet positivt og givende.

Vores faglige bredde betyder, at vi har mulighed for at tilkalde specialiserede håndværkere indenfor fagområdet, hvis der skulle opstå behov undervejs.

 

En troværdig håndværkstaksator

 

Vi er i dag håndværkstaksatorer for Tryg og Alka Forsikring, og står i den forbindelse for håndteringen af forsikringstagerens skade, fra anmeldelse over prissætning til færdig udførelse af den anmeldte skade.

Herudover udfører vi forsikringsskader for en række af landets øvrige forsikringsselskaber.

Det er netop vores stærke faglige viden og store erfaring, der gør os til en troværdig og kompetent håndværkstaksator. Den betyder, at vi kan foretage en kvalificeret og præcis vurdering af skadens årsag, omfang og værdi. Men den betyder også, at vi kan foretage midlertidige reparationer, i de tilfælde, hvor der er tale om en akutskade.

Det giver jeres kunder tryghed, at de oplever, at vi som jeres repræsentant, tager hånd om deres problem. Og forstår dem.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe?
Udfyld kontaktformularen, så sørger vi for, at den rigtige medarbejder kontakter dig snarest.

 

Combi Byg A/S

Valhøjs Allé 160,
2610 Rødovre
+45 3670 2700
info@combibyg.dk

Combi Byg A/S​
CVR: 30488687​​
​Combi Byg VVS ApS​
CVR: 32360084​