Maler

Combi Byges malerafdeling løser både fagentrepriser og serviceopgaver for en lang række private og offentlige bygherrer.

Malerarbejder i høj kvalitet

Combi Bygs malerafdeling udfører blandt andet renoveringsopgaver, tapet- og malerarbejder ved nybyggeri og serviceopgaver for boligselskaber.
Det giver os en bred kompetenceprofil, og stor erfaring med vidt forskellige maleropgaver.

Både af hensyn til miljø- og arbejdsmiljø har vi stort fokus på at vælge miljøvenlige alternativer, når vi arbejder. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource – det betyder, at vi skal tænke arbejdsmiljø og miljø ind i både materialer og arbejdsprocesser.

 
 

Ansvar og kvalitet

Som malerafdeling er vi ofte blandt de sidste, der kommer til på projektet. Det betyder også, at vores arbejde har stor indflydelse på hvordan det samlede projekt opleves i årene efter aflevering.
Det ansvar tager vi alvorligt, vores medarbejdere og ledelse arbejder derfor altid med fokus på både funktionalitet og æstetik.

Det betyder også, at vi kan rådgive jer om materialevalg og tilrettelæggelse af tidsplan, så I er sikre på at få en kvalitet både I og vi kan være stolte af i mange år fremover. I er derfor meget velkomne til at kontakte os, uanset hvor i processen projektet er.

Effektiv byggeledelse til jeres næste projekt

Skriv eller ring allerede i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres næste projekt sikkert i mål fra start til slut.

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?