VVS

Combi Byg VVS ApS er en selvstændig virksomhed, der leverer alle former for VVS-løsninger i høj kvalitet, og ofte i samarbejde med andre Combi Byg afdelinger.

Kvalitet og seriøsitet i VVS-opgaver

Combi Byg VVS ApS er en virksomhed med meget høj faglighed. Som en del af Combi Byg løser vi VVS-opgaver både i fagentrepriser og hovedentrepriser i samarbejde med andre afdelinger. På en lang række projekter samarbejder vi med dygtige eksterne samarbejdspartnere, der kender os for vores høje kvalitet og seriøsitet.

 

 

Erfarne montører

Vi sætter en stor ære i at vores medarbejdere følger med udviklingen, og kan løse de stadigt mere komplekse installationsopgaver, vi møder. Derfor ansætter vi engagerede medarbejdere og videreuddanner dem løbende.
Det betyder også, at vi har kompetencerne til at rådgive jer helt fra planlægningsfasen, så I er sikre på, at det endelige projekt udnytter de muligheder der er bedst muligt, og at arbejdet tilrettelægges optimalt.

Effektiv byggeledelse til jeres næste projekt

Skriv eller ring allerede i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres næste projekt sikkert i mål fra start til slut.

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?