Kære samarbejdspartnere, forretningsforbindelser samt venner af huset

Vi vil gerne takke jer alle for, at I var med til at fejre os ved vores reception den 20. september 2019. Det betyder rigtigt meget for os, at vi fik hyldet 2019 som året, hvor vi, i Combi Byg, kunne markere at virksomheden nu har 15-års jubilæum, samt datterselskabet Combi Byg VVS kunne fejre sit 10-års jubilæum.

Ikke mindst fejrede vi, at vores medarbejderstab er vokset med en masse fantastiske medarbejdere, at vores nye hjemmeside combibyg.dk er ”gået i luften”, at ejendommen på Valhøjs Alle 160 i Rødovre er købt og at vi fik muligheden for at sige ordentligt farvel til vores værdsatte medarbejder Lynge Andersen, som nu har startet sit yderst velfortjente otium.

Vi er rigtig glade for, at så mange lagde vejen forbi. Der var gang i de gode snakke, både hyggesnak og fagsnak. Det var en dag, som vi vil huske tilbage på med stor glæde.

Stort tak herfra!

 

Lækker-mad-til-CombiBygs-reception-sep-2019
Frederik Konradsen spiller ved Combi Bygs reception

 

NB: En stor velsmagende ros til Smagsfuldt.dk for den lækre tapas og de flotte Combi-cakes, som blev nydt til den musikalsk underholdning af den talentfulde Frederik Konradsen, også kendt fra den første sæson af X-Faktor.